fbpx

Gelukpaarden voor teams

Of je nu met je team komt voor een ontspannen uitje of voor een diepere kijk in de samenwerking binnen het team…
Tijdens de activiteiten komt het team tot krachtige inzichten. Samen met de Gelukpaarden ervaart het team bewustwording en ontwikkeling.

In teamverband werken aan:
|verbeteren van relaties (werk gerelateerd) | samenwerken | verbinden | visie | doelgericht | procesgericht | leiderschap | kernkwaliteiten | vertrouwen | communicatie | resultaat | ontspanning |

team coaching teambuilding Gelukpaarden
Paardencoaching Gelderland

Wat betekent de kracht van de kudde voor jouw team?!

De samenstelling van de teamsessie wordt bepaald aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. Lunches of ontvangst met koffie of thee en huisgemaakt gebak kunnen worden verzorgd. Tijdens een teamsessie zijn er minimaal twee Equine Assisted Coaches aanwezig.

Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte op maat.

teamcoaching Erasmus MC

Wij hebben als teammanagers enkele collega’s binnen ons team geselecteerd voor een dag teamcoaching bij Brenda Kroon van Gelukpaarden. Deze personen werden om verschillende redenen geselecteerd: om hen wat steviger in hun schoenen te laten staan binnen het team, een extra steuntje in de rug te geven bij de huidige veranderingen, meer inzicht te geven in henzelf, maar bovenal ook om hen een geheel verzorgde leuke dag te geven omdat ze dit verdiend hadden.

Voorafgaand aan deze dag zijn deze personen in duo’s bij Brenda geweest voor een individuele sessie, zodat inzichtelijk werd wat hun individuele kwaliteiten en aandachtspunten zijn en hoe deze zich verhouden binnen de groep. In september 2020 vond op een mooie nazomerdag de daadwerkelijke teamdag plaats onder leiding van Brenda en Lotte Tijdhof van Praktijk voor Non-Verbale Therapie. Na koffie, thee en gebak werden de gekozen teamrollen besproken die naar voren kwamen in de individuele sessies waarbij ‘communiceren’ en ‘teamwerken’ twee belangrijke onderwerpen bleken. Tussen de middag was er een geheel verzorgde lunch bij Erik de Jong van B&B De Koffietuin en na de lunch ging men verder met het vormgeven van de ideale werkplek.

De dag was een groot succes en leverde veel nieuwe inzichten op die tot op de dag van vandaag gebruikt worden. Er hebben zich inmiddels meerdere veranderingen voor gedaan binnen het team waar deze collega’s een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd. Als teammanagers kregen wij na afloop een gedetailleerd verslag waar wij ook vanuit onze functie weer meer verder konden.

Al met al een absolute aanrader!

Team coaching teambuilding teamuitje

medewerker Miezaan: “Ik vond de dag prettig beginnen met een contactmoment waar spontaan een potje voetbal ontstond. Zelf vond ik het meenemen van de pony naar de gemaakte woning het leerzaamst. Hierdoor kon je goed zien hoe je jezelf presenteert, hoe je contact maakt en of je daadkrachtig overkomt.
Ik heb geleerd dat het team in een rustige ongedwongen setting als deze makkelijk contact maakt met elkaar en dat en er goede gesprekken ontstaan over de verschillende visies op zorg. Ik heb deze dag als een prettig team-moment ervaren en vond het een leuke ervaring om zo met dieren in de weer te zijn”.

“Ik heb deze middag als zeer prettig ervaren. Voor iedereen was er ruimte om te ervaren en zijn/haar verhaal te vertellen. Door middel van vragen hebben de coaches veel interactie kunnen krijgen tussen alle deelnemers. In een rustgevende omgeving en veel betrokkenheid van de paardencoaches heb ik deze training als zeer positief ervaren. Dank jullie wel!!!”