fbpx

“Het gaf ruimte, inzichten en een waardevolle ervaring rijker. Eentje met diepgang.”

Ervaring van Cas:
“Ik heb niks met paarden. Wel met Brenda. We zijn niet voor niets zo een 30 jaar goed bevriend. Uit je comfort zone. Als ik niet over mijn type 1 diabetes vertel, is het ‘maar’ type 1 diabetes, ‘maar’ diabetes of erger suikerziekte. Brenda is naast super juf, super mama ook een super coach! Met paarden. En dat is voor mij enkel ‘maar’ paardencoach, wetende dat ze daar onwijs goed in is. Maar dat wilde ik zelf ervaren om te begrijpen wat het écht is. Dus op naar Beekbergen…
And so I did. Ik wilde ervaren, voelen én ventileren — met type 1 moet dat ventiel ook wat vaker en ook consistent(er) open merkte ik. Dat deed ik. Stortvloed. En het was onwijs bijzonder! Spannend. Lekker ook. Het paard bevestigde emoties, gedachten, nam mij mee, zette z’n hakken in het zand, we ontdekte samen, gaven elkaar vertrouwen, schepte een band en ik werd letterlijk in een hoek geduwd voor een pauze van voelen en niet meer praten. Het gaf ruimte, inzichten en een waardevolle ervaring rijker. Eentje met diepgang.
Ik heb, lees ik had, niks met paarden, tot gister terwijl de natuur, mens en dier een eenheid vormen. Ik weet nu wat paardencoaching is en hoe mooi en bijzonder de connectie met elkaar is en wat dat kan brengen.
Ik zeg: aanrader met een wordt vervolgd karakter. “