fbpx

“Ze durft weer te kijken naar de toekomst”

Wij zijn eind 2020 bij toeval bij Brenda en Gelukpaarden terecht gekomen. 
 
Onze dochter zat toen in een hele moeilijke periode waar helaas heel erg veel aan vooraf is gegaan. Op het moment dat wij met onze dochter bij Gelukpaarden terecht kwamen was zij nog maar een schim van zichzelf. Ze was in zichzelf gekeerd; letterlijk verstopt in een hoodie; zat alleen maar binnen op haar kamer; had geen ontwikkeling meer; geen schoolgang meer enz.
 
Vanaf het eerste moment dat onze dochter bij Brenda kwam was er een klik tussen haar, Brenda en de paarden. We zagen weer heel even een kleine glimp van hoe onze dochter eerder was. Na deze kennismaking waren wij ervan overtuigd dat Brenda onze dochter verder zou kunnen helpen.
 
Na heel veel strijd en vechten om hulp zijn we uiteindelijk een coachingstraject gestart bij Brenda; wat inmiddels (gelukkig) nog steeds van kracht is. Door wat Brenda in combinatie met de paarden doet is onze dochter weer “open” gaan staan en is zij zich nu aan het ontwikkelen. Ze komt meer en meer uit haar schulp, kan woorden geven aan hetgeen ze voelt en ervaart, komt weer buiten en onder de mensen, kan weer denken aan een eventuele schoolgang, is zelfs begonnen met een bijbaantje en durft steeds meer te kijken naar haar toekomst.
 
Brenda straalt rust uit, geeft vertouwen, is open en eerlijk, is professioneel en deskundig, denkt mee, luistert goed en is daarnaast gewoon een enorme lieverd.
 
We zijn haar zo ontzettend dankbaar voor alles dat ze voor onze dochter doet! Dat is onbetaalbaar en niet in woorden uit te drukken. We zijn blij dat Brenda op het pad is gekomen van onze dochter en ons…