fbpx

Teamtraject Erasmus MC Rotterdam

team coaching teambuilding Gelukpaarden

In 2020 hebben wij als teammanagers enkele collega’s binnen ons team geselecteerd voor een dag teamcoaching bij Brenda Kroon van Gelukpaarden. Deze personen werden om verschillende redenen geselecteerd: om hen wat steviger in hun schoenen te laten staan binnen het team, een extra steuntje in de rug te geven bij de huidige veranderingen, meer inzicht te geven in henzelf, maar bovenal ook om hen een geheel verzorgde leuke dag te geven omdat ze dit verdiend hadden.

Voorafgaand aan deze dag zijn deze personen in duo’s bij Brenda geweest voor een individuele sessie, zodat inzichtelijk werd wat hun individuele kwaliteiten en aandachtspunten zijn en hoe deze zich verhouden binnen de groep. In september 2020 vond op een mooie nazomerdag de daadwerkelijke teamdag plaats onder leiding van Brenda en Lotte Tijdhof van Praktijk voor Non-Verbale Therapie. Na koffie, thee en gebak werden de gekozen teamrollen besproken die naar voren kwamen in de individuele sessies waarbij ‘communiceren’ en ‘teamwerken’ twee belangrijke onderwerpen bleken. Tussen de middag was er een geheel verzorgde lunch bij Erik de Jong van B&B De Koffietuin en na de lunch ging men verder met het vormgeven van de ideale werkplek.

De dag was een groot succes en leverde veel nieuwe inzichten op die tot op de dag van vandaag gebruikt worden. Er hebben zich inmiddels meerdere veranderingen voor gedaan binnen het team waar deze collega’s een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd. Als teammanagers kregen wij na afloop een gedetailleerd verslag waar wij ook vanuit onze functie weer meer verder konden.

Al met al een absolute aanrader!