fbpx

“Ik kon het niet alleen.”

Ervaring van Danielle:

Ik wist niet wat me te wachten stond, maar de eerste stap naar binnen was zeer gastvrij. Na een kop thee en persoonlijk gesprek gingen we naar buiten, naar de paarden. 
Er kwam er direct 1 op me aflopen. Alsof het zo moest zijn. Ik kreeg een opdracht , ik had wel even hulp/ handvatten nodig, beetje onwennig en onzeker sta je daar, niet zo goed weten wat te doen. Die gaf Brenda me gelukkig en ik kon verder. Dacht ik……. wat er toen gebeurde was een beste confrontatie, een spiegel. Een obstakel. Mijn leuke paard wilde niet meer en bleef gewoon stil staan. Niet links. Niet rechts. Maar gewoon stil. Je wordt dus gedwongen om na te denken waarom….. O jee paniek, wat moest ik nu? Help…..hij ging in “rust“ staan. Terwijl er een ander paard bij kwam ging de sessie verder. Dan maar met z’n 2n! En ja, dat werkte. De opdracht werd vervolgd en dat deed ik met deze 2 paarden. Dat lukte! Ik kon het niet alleen. Hoe mooi is het om te ervaren dat je dat wel met elkaar kan. Samen sterker bent. Het niet alleen hoeft te doen. 
Naderhand gingen de paarden knuffelen, spelen, uitdagen. De eerste kwam steeds terug en was erg aanhankelijk. Grappig ook!
En nu ik terug kijk; dan heb ik een gevoel van vrijheid, doorzetten , loslaten en mijn leven leven! Met iedereen om me heen die me lief is❤️
Dank je Brenda!