fbpx

“Het heeft mij nog meer op weg geholpen om dichter bij mezelf te komen en vooral te blijven.”

Ervaring van Anita”

Anderhalve week geleden ben ik bij Brenda geweest om een coaching sessie te doen met haar lieve paardjes. Ik wist niet zo goed wat mij te wachten stond en ging er dan ook heel open naar toe. Brenda was zeer behulpzaam en hielp mij op weg door verschillende mogelijkheden te benoemen en te voelen wat ik wilde. Ik heb mijn levenslijn uitgelegd bij de paardjes vanaf mijn vroege jeugd tot heden en het was bijzonder hoe de paardjes erop reageerden. Ik moet zeggen dat het zeker iets met mij deed maar de dagen er na heeft het nog meer met mij gedaan. Ik wil er verder niet inhoudelijk op in gaan maar ik kan echt aanraden om een coaching sessie bij Gelukpaarden te doen. Het heeft mij nog meer op weg geholpen om dichter bij mezelf te komen en vooral te blijven.
Dank je wel Brenda en Gelukpaardjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *