fbpx

“Ik heb er veel van geleerd en pas het geleerde toe in mijn leven.”

Ervaring van Kora:

Toen Brenda mij aanbood om een coachsessie bij haar te doen, moest ik wel een drempel over; hoe gaat dat dan, wat gaat er gebeuren, wat moet ik doen….
Zodra ik Bij Brenda binnen stapte verdween dat gevoel. Brenda laat merken en voelen dat het goed is zoals het gaat. Het was een hele bijzondere ervaring en het is moeilijk om er woorden aan te geven! Paarden stralen rust uit maar zij spiegelen ook wat je zelf uitstraalt. Tijdens de sessie staat Brenda letterlijk en figuurlijk langs de zijlijn: aanwezig, vragen stellend die tot nadenken stemmen en ruimte gevend voor mijzelf en het samenspel met de paarden. Dat was heel fijn en maakte dat ik kon doen wat ik nodig had! Het allermooiste moment was dat ik volledig ontspannen bij de pony kon liggen en mijn emoties voor het eerst sinds jaren toe durfde te laten en het me niet angstig maakte maar juist heel blij!! Het is alweer een tijdje geleden dat ik geweest ben maar ik voel dat gevoel nog steeds als ik terugdenk! Ik heb er veel van geleerd en pas het geleerde toe in mijn leven.
Ik wens iedereen zo’n geweldige sessie toe!!!