fbpx

“Ik zag een stralende zoon.”

Ervaring van een moeder van een 6 jarige jongen:

Ik beveel Gelukpaarden en Brenda van harte aan. Mijn zoon heeft veel last van boosheid, die gepaard gaat met een druk hoofd. Met behulp van Brenda en de paarden heeft mijn zoon inzicht gekregen in zijn boosheid en hoe hij daar beter mee om kan gaan.

Na 2 sessies hebben wij gemerkt dat het beter gaat. Gisteren in bed zei hij: dat boze monster in mijn hoofd heeft zijn voet voor mijn boosheid gezet en er een muur omheen gebouwd. Toen werd ik weer rustig. De paarden zijn zo ontzettend lief. Toen mijn zoon een boos hoofd had gemaakt met behulp van attributen, bleven de paardjes uit de buurt. Daarna gingen ze aan de slag met een rustig hoofd en stonden er opeens 4 paardjes om hem heen. Ik zag een stralende zoon.

Een zeer bijzondere en echt helpende ervaring!