fbpx

“Wij hebben onze vrolijke meid weer terug!”

Ervaring van ouders:

Ons verhaal heeft veel gelijkenis met het verhaal van ‘Ervaring van een moeder’.

De brugklas van onze dochter was geen pretje. Ze had geen aansluiting bij de rest van de klas en voelde zich buitengesloten. Steeds meer zonderde ze zich af en zakte haar zelfvertrouwen en zelfbeeld naar een dieptepunt.

Op advies van school heeft onze dochter een sociale vaardigheidstraining gevolgd. De docenten van deze training gaven aan dat ze enorm hard werkte en zich inzette tijdens de trainingen. Ondanks dat ze veel geleerd heeft bleek het in praktijk brengen van de theorie moeilijk.

Al eerder dachten we aan Gelukpaarden maar hadden de stap nog niet gezet. Toen we onze dochter steeds ongelukkiger zagen worden en als ouders niet in staat waren haar te helpen hebben we de stap gezet en contact opgenomen met Brenda.

In de zomervakantie heeft onze dochter een aantal sessies met Brenda gehad. Samen met Brenda is zij gaan werken aan de dingen die zij moeilijk vindt in het contact met anderen. Door de reacties van de paarden voelde ze hoe haar eigen gedrag invloed heeft op dat van de ander. In plaats van theorie toepassen werd het ervaren en voelen. Het besef dat je zelf invloed hebt op het gedrag van een ander was voor onze dochter een enorme eyeopener.

Samen hebben ze gewerkt aan het herstel van haar zelfvertrouwen. Waar liggen mijn sterke kanten en hoe kan ik die inzetten in het contact met anderen.

Inmiddels is het nieuwe schooljaar alweer een paar maanden bezig. Onze dochter heeft aansluiting met een stel leuke meiden en gaat weer met een lach op haar gezicht naar school. Er is een last van haar afgevallen en dus ook bij ons! Wij hebben onze vrolijke meid weer terug!

Wij zijn enorm enthousiast over de coaching van Brenda. Brenda straalt rust uit en is in staat om heel snel tot de kern te komen door goed te kijken en te luisteren. Samen met de paarden weet zij heel veel positiefs te bereiken.

Brenda, enorm bedankt!