fbpx

“De wijsheid en het directe, ‘instant inzicht’ van paarden raakte mij heel diep.”

Ervaring van Chantal:

DE PAARDEN LATEN HET ZIEN … EN VOELEN!

Ik werk nu vanaf 2005 als personal lifecoach/trainer en ben ervan overtuigd, dat ik dit werk alleen kan (blijven) doen als ik ook aan mezelf blijf werken. Niet alleen via nieuwe bijscholingstrainingen en een fijne intervisiegroep maar ook met een coach voor mezelf en mijn eigen stukken. De zomer is bij uitstek geschikt om dat lekker buiten te doen! Dat dat vandaag bij 34 graden was, is niet zo erg als er ook af en toe schaduw is  

Ik koos voor Brenda en haar bijzondere Gelukpaarden in Beekbergen. Als dieren- en natuurliefhebber raakt de wijsheid en het directe, ‘instant inzicht’ van paarden mij heel diep. Ook de oordeelloosheid, lichtheid en humor neem ik mee in mijn . Dank Brenda!

Zoek je voor jou, jouzelf of je gezin een goede Equine Assisted Coach- dat is coaching met de hulp van paarden? Er wordt trouwens geen paard gereden en je hoeft geen ervaring te hebben met paarden. Ik kan je Brenda en haar Gelukpaarden van harte aanraden! 🐴