fbpx

“Gister heb ik zelf mogen ervaren hoe paarden je kunnen helpen en hoe duidelijk ze je kunnen aanvoelen.”

Ervaring van Hannah:

Dat paarden een helende werking op mensen kan hebben was mij al lang bekend. Gister heb ik zelf mogen ervaren hoe paarden je kunnen helpen en hoe duidelijk ze je kunnen aanvoelen. Ik kreeg een liefkozing van Jumper die letterlijk op mijn hart werd gedrukt. Wat een bizarre manier van communiceren hebben deze mooie dieren. Hij liet mij nog veel meer zien. Ook zijn kudde kwam zo af en toe even wat duidelijk maken en orde scheppen. 
Deze kudde en Brenda hebben mij nieuwe inzichten gegeven om op rustige voet het leven weer te kunnen overzien. En dat is verrassend… want dit is eerder bij anderen nog nooit zo helder geweest. Na deze ervaring denk ik dat een volgende boeking van een sessie er zeker in zit. Daarnaast denk ik dat dit ook in compleet gezinsverband of werkteams ook ontzettend kan helpen om elkaar beter te kunnen begrijpen en je gezamenlijk een een gezonder level kan brengen. 
Brenda en je lieve paarden… onwijs bedankt!