fbpx

“Dat zal ik mijn hele leven niet vergeten, dat gevoel.”

Ervaring van Maria:
 
Op woensdag 5 juni 2019 ging ik ook naar de Gelukpaarden. Vol verwachting klopte mijn hart en ik werd niet teleurgesteld.
Nadat ik mijn levensweg had neergelegd en samen met Brenda had besloten wat er gedaan moest worden met het oog op de toekomst, ging ik Jumper halen om met me mee te lopen. Ja……….geen beweging te krijgen in dat paard; hij bleef gewoon eten.
Totdat Brenda aan me vroeg of ik het mezelf waard vond om die beweging naar de toekomst te maken. Ik kon voelen hoe de knop omging in mijn borst en toen stopte Jumper met eten en liet zich als een mak paard gewoon meenemen. Woohoo, wat een ervaring, zo’n groot dier dat heel kalm met je meeloopt. Dat zal ik mijn hele leven niet vergeten, dat gevoel. Dankjewel lieve Brenda en dankjewel lieve Jumper.