fbpx

“De sessie zelf vond ik heel bijzonder.”

Ervaring van Johan:
 
Vorige week een coaching sessie gehad bij Gelukpaarden. En ja in de buitenlucht en ja ruim 1,5 meter aangehouden ( Behalve bij Jumper dan) 😁.
Direct bij binnenkomst kwam ik in een warm bad terecht. Brenda zorgde ervoor dat ik me veilig en op mijn gemak voelde, en dat kwam goed uit met een grote angst voor paarden.
Brenda heeft 4 paarden waarvan drie kleine en 1 grote (Jumper). Brenda vroeg, welk paard wil je? En omdat ik bezig ben om al mijn angsten op te ruimen zei ik, doe mij de grootste maar. Dat klonk best leuk, totdat ik er naast stond had ik toch wel even trillende beentjes😱. Maar al gauw werden Jumper en ik vriendjes. En zoals je ziet op de foto, het werd één grote zoen partij 🤣🤣.
De sessie zelf vond ik heel bijzonder. Een paard neem je niet in de maling, en al gauw bracht Jumper (samen met Brenda) me bij de kern. Ben jij ook op zoek naar een goede coach, dan raad ik je aan om een coachingsessie bij Gelukpaarden te volgen. Dank je wel Brenda en Jumper.😘