fbpx

Ervaring van Johan

Vorige week een coaching sessie gehad bij Gelukpaarden. En ja in de buitenlucht en ja ruim 1,5 meter aangehouden ( Behalve bij Jumper dan) .Direct bij binnenkomst kwam ik in een warm bad terecht. Brenda zorgde ervoor dat ik me veilig en op mijn gemak voelde, en dat kwam goed uit met een grote angst …

Ervaring van Johan Lees verder »

Ervaring van Suzan

Op 31 mei deed ik een paardencoaching sessie bij Brenda. Ik merkte dat ik teveel aan mijn hoofd had en bleef piekeren hoe ik dit kon oplossen maar ik kwam daar zelf niet uit. Door deze sessie werd het voor mij heel inzichtelijk en kon ik hierna weer verder. Met behulp van Brenda en de …

Ervaring van Suzan Lees verder »

Ervaring van Janneke

De paardencoachsessies bij Brenda zijn voor mij bijzonder en geven ontzettend veel inzicht. Fantastisch hoe de paarden je spiegelen en je laten inzien wat er vanbinnen ‘echt’ gebeurt. Deze manier van coaching heeft mij geleerd dat ik mijn eigen pad mag volgen in dit leven en naar mijn gevoel mag luisteren.  Brenda is een fijne coach, haar …

Ervaring van Janneke Lees verder »

Marinda probeerde paardencoaching: ‘Ik hoef dus niet altijd maar lief en aardig te blijven’

Marinda kreeg de vraag of ze de winkel waar ze veilig in vaste dienst is op termijn over zou willen nemen. Nou, dat is nogal wat. Wat zeg je daarop als je vindt dat je nog lang niet zakelijk en zelfverzekerd genoeg bent voor zo’n stap? Marinda besloot een sessie te boeken bij Brenda van …

Marinda probeerde paardencoaching: ‘Ik hoef dus niet altijd maar lief en aardig te blijven’ Lees verder »

Ervaring van Carol

Ik heb 5 sessies gedaan bij Gelukpaarden en het heeft mij elke keer weer verrast… Ik weet niet hoe vaak ik het woordje gek heb benoemd, maar dat vond ik ook. Door verschillende omstandigheden raakte ik in de ziektewet, ik wist niet meer waar ik het moest zoeken en ik miste de handvatten om door …

Ervaring van Carol Lees verder »

Ervaring van ouders

Ons verhaal heeft veel gelijkenis met het verhaal van ‘Ervaring van een moeder’. De brugklas van onze dochter was geen pretje. Ze had geen aansluiting bij de rest van de klas en voelde zich buitengesloten. Steeds meer zonderde ze zich af en zakte haar zelfvertrouwen en zelfbeeld naar een dieptepunt. Op advies van school heeft …

Ervaring van ouders Lees verder »

Ervaring van Bonny

De paardencoachsessie met Brenda en haar pony’s was voor mij een hele bijzondere beleving. De pony’s hebben op een hele subtiele en tegelijk confronterende wijze signalen afgegeven en het bij mij gelaten of ik bereid was ernaar te luisteren. Zo ook de rol van Brenda. Ze faciliteert het proces zonder de boel over te nemen of …

Ervaring van Bonny Lees verder »

Ervaring van Chantal

DE PAARDEN LATEN HET ZIEN … EN VOELEN! Ik werk nu vanaf 2005 als personal lifecoach/trainer en ben ervan overtuigd, dat ik dit werk alleen kan (blijven) doen als ik ook aan mezelf blijf werken. Niet alleen via nieuwe bijscholingstrainingen en een fijne intervisiegroep maar ook met een coach voor mezelf en mijn eigen stukken. …

Ervaring van Chantal Lees verder »