Ervaring van ouders

Ons verhaal heeft veel gelijkenis met het verhaal van ‘Ervaring van een moeder’. De brugklas van onze dochter was geen pretje. Ze had geen aansluiting bij de rest van de klas en voelde zich buitengesloten. Steeds meer zonderde ze zich af en zakte haar zelfvertrouwen en zelfbeeld naar een dieptepunt. Op advies van school heeft …

Ervaring van ouders Lees verder »

Ervaring van Bonny

De paardencoachsessie met Brenda en haar pony’s was voor mij een hele bijzondere beleving. De pony’s hebben op een hele subtiele en tegelijk confronterende wijze signalen afgegeven en het bij mij gelaten of ik bereid was ernaar te luisteren. Zo ook de rol van Brenda. Ze faciliteert het proces zonder de boel over te nemen of …

Ervaring van Bonny Lees verder »

Ervaring van Chantal

DE PAARDEN LATEN HET ZIEN … EN VOELEN! Ik werk nu vanaf 2005 als personal lifecoach/trainer en ben ervan overtuigd, dat ik dit werk alleen kan (blijven) doen als ik ook aan mezelf blijf werken. Niet alleen via nieuwe bijscholingstrainingen en een fijne intervisiegroep maar ook met een coach voor mezelf en mijn eigen stukken. …

Ervaring van Chantal Lees verder »

Ervaring van Florian – indebuurt

Florian (37) deed een coachsessie bij Gelukpaarden: ‘Het is leuk om te merken dat ik minder gestrest ben’ Van een moeizame relatie met een bepaalde collega tot een kind met huilbuien of woede-aanvallen. Eenzaamheid of burn-out klachten. Het zit ‘m vaak in onverwerkte gebeurtenissen en weggestoken emoties. Brenda begeleidt jou om bij die gebeurtenissen en …

Ervaring van Florian – indebuurt Lees verder »

Ervaring van Maria

Op woensdag 5 juni 2019 ging ik ook naar de Gelukpaarden. Vol verwachting klopte mijn hart en ik werd niet teleurgesteld.Nadat ik mijn levensweg had neergelegd en samen met Brenda had besloten wat er gedaan moest worden met het oog op de toekomst, ging ik Jumper halen om met me mee te lopen. Ja……….geen beweging …

Ervaring van Maria Lees verder »

Ervaring van een moeder

Hartverscheurend is het als je kind het niet naar zijn zin heeft op school. Als het ’s ochtends huilend wegfietst en je ’s middags huilend weer opbelt als zij weer thuis is, blij dat de schooldag er weer op zit, maar al weer vreselijk tegen die van morgen opziet. Al vaker merkten we dat onze …

Ervaring van een moeder Lees verder »

Gelukpaarden in de buurt

Brenda van Gelukpaarden: ‘De paarden brengen alles terug naar de emotie’ Aangeboden door Gelukpaarden 5 april 2019 Brenda Kroon coacht mensen met behulp van paarden. Gewoon, in haar achtertuin in Beekbergen. “Zodra je bij de paarden bent, word je opgenomen in de kudde.” Geen woorden maar paarden Brenda Kroon helpt mensen met allerlei problemen. Niet door met …

Gelukpaarden in de buurt Lees verder »