fbpx

Teamsessie Made by Media

𝙏𝙀𝘼𝙈𝙎𝙀𝙎𝙎𝙄𝙀 𝙂𝙀𝙇𝙐𝙆𝙋𝘼𝘼𝙍𝘿𝙀𝙉.  Ieder jaar doen wij een teamsessie om tussen de bedrijven door ook stil te staan bij onze samenwerking en ontwikkeling. Vandaag hebben we met veel plezier met paarden gewerkt bij gecertificeerd paardencoach Brenda Kroon van Gelukpaarden in Beekbergen.In een prachtige rustgevende omgeving gingen we samen met pony Indoes en Brenda aan de slag, …

Teamsessie Made by Media Lees verder »

“Echt een aanrader!”

Ervaring van Daphne: Ik vond het een bijzondere ervaring. Ik heb hieruit gehaald dat ik meer uit mijn comfortzone mag komen en niet onzeker hoef te zijn. De paarden voelden als een spiegel voor me. Ik wil Brenda Kroon bedanken voor deze prettige en fijne sessie. Echt een aanrader!

“Het gaf ruimte, inzichten en een waardevolle ervaring rijker. Eentje met diepgang.”

Ervaring van Cas:“Ik heb niks met paarden. Wel met Brenda. We zijn niet voor niets zo een 30 jaar goed bevriend. Uit je comfort zone. Als ik niet over mijn type 1 diabetes vertel, is het ‘maar’ type 1 diabetes, ‘maar’ diabetes of erger suikerziekte. Brenda is naast super juf, super mama ook een super …

“Het gaf ruimte, inzichten en een waardevolle ervaring rijker. Eentje met diepgang.” Lees verder »