fbpx

“De paardjes zorgen voor verrassende inzichten die je van te voren niet kunt bedenken.”

Ervaring van Mirjam:

Ik heb 2 sessies met Brenda en haar paardjes gehad. In de eerste sessie heeft Brenda samen met de paardjes geholpen om te beseffen waar ik in mijn leven tegen aan loop. Van te voren heeft Brenda gevraagd waar ik het over wilde hebben. Ik wilde graag praten over mijn kind en de dingen waar hij, naar mijn idee, tegen aanliep en hoe ik hem zou kunnen helpen hiermee. Door de spiegel van de paardjes kreeg ik te zien dat IK tegen die dingen aanliep en dat IK eerst mijzelf moest helpen.
De tweede sessie hebben Brenda en de paardjes mij geholpen te ontdekken waar mijn kracht ligt. Ik weet nu dat mijn kracht altijd in mij zit en waar deze kracht vandaan komt.
Brenda en de paardjes nodigen uit om te praten. Brenda luistert en daagt je uit om je te verdiepen in jezelf.
De paardjes zorgen voor verrassende inzichten die je van te voren niet kunt bedenken.
Bedankt lieve Brenda!