fbpx

“Wat daar gebeurde was zo bijzonder…”

Ervaring van Els van Zelm:

Gelukpaarden & Brenda of Brenda & de Gelukpaarden… bijna niet zonder elkaar te bedenken.

Mijn ervaring met Brenda & de paarden is nog maar van pas geleden. Brenda zelf ken ik uit het verleden, wij waren ooit collega’s te Pijnacker. Via Facebook en Instagram zijn wij elkaar blijven volgen. Zo kwam ik steeds vaker op het idee om mijn oudste kleinzoon een sessie te gunnen bij haar, om hem een stukje verder te helpen in zijn ontwikkeling & stukjes verleden in zijn jonge leven te laten verwerken. In deze bijzondere kindvriendelijke omgeving, in het bijzonder via de Gelukpaarden en Brenda’s professionele begeleiding durfde ik het aan mee te doen met een loterij, na toestemming van mijn dochter en onze schoonzoon.

En wat schetste mijn verbazing…, onze kleinzoon mocht komen.

Mijn man en ik maakten op het afgesproken tijdstip de autorit. Bij aankomst werden wij warm onthaalt met thee in de verwarmde binnenruimte alwaar snel het ijs werd gebroken door de wijze van de fijne benadering van onze kleinzoon. Het vertrouwen was er om mee te gaan naar buiten, naar de Gelukpaarden. Wat daar gebeurde was zo bijzonder… Na geruime tijd kwam Brenda met onze kleinzoon terug en volgde een feedback. Hetgeen naar boven was gekomen en besproken in zo’n korte tijd, hebben wij ervaren als zeer bijzonder, zeker voor onze kleinzoon.

We hopen dat het ruimte heeft gemaakt voor zijn verdere ontwikkeling en verwerking van belevenissen in zijn jonge leven.

Mocht hij in de toekomst nogmaals terug willen gaan om nog verder te werken aan stukjes van zijn levenspuzzel, maken wij zeer zeker een afspraak met Brenda en de Gelukpaarden.